Voor investeerders

Ontwikkeling en advies in vastgoedinvesteringen. Wij bieden een compleet proces voor investeerders en deskundig advies voor wie rendement zoekt in vastgoed.

Ontwikkeling voor investeerders

Als projectontwikkelaar bieden wij onze expertise aan bij het zoeken van een geschikte investeringswoning of bouwgrond waarin u kunt investeren om vervolgens een hoog rendement te behalen. Van A tot Z kunnen wij alles voor u regelen. De woning of grond wordt gekocht op jouw naam en wij helpen bijvoorbeeld met alles wat met de ontwikkeling te maken heeft, van vergunning tot bouwen en afwerking. Wij nemen het volledige ontwikkelingsproces voor onze rekening en zorgen ervoor dat u het beste rendement haalt uit uw investering.

Advies voor investeerders

Anderzijds bieden wij ook advies aan voor mensen die op zoek zijn naar rendement in vastgoed. Als u budget heeft waar u meer rendement mee wilt behalen door te beleggen in vastgoed in plaats van bijvoorbeeld in aandelen, dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie. U kunt onze projecten bekijken om een idee te krijgen van wat wij doen. Wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen de beste investeringsbeslissingen te nemen.

  • Volgens de normen

    We bouwen en verbouwen steeds volgens de laatste normen en technieken.

  • Zorgvuldig gekozen locaties

    Aangenaam om te wonen en een meerwaarde voor de buurt.

  • Met respect voor mens & omgeving

    Al onze woningen zijn energieneutraal en energiezuinig.

Projecten

Ontdek ons portfolio met projecten waarbij we u een glimp bieden van panden in ontwikkeling of die reeds verhuurd of verkocht zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over investeringsmogelijkheden.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner om te investeren in vastgoed?

Wij staan voor u klaar om te helpen bij het vinden van de beste investeringsmogelijkheden in vastgoed. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.