Verkoop

Als projectontwikkelaar ontwikkelen en verkopen we eigen panden en woningen, zowel in België als daarbuiten. Alles aangepast aan de laatste regelgeving, met als doel een thuis te creëren. 

Vastgoedontwikkeling en renovatie

Project- en vastgoedontwikkeling is één van onze sterktes: we bekijken vastgoed niet louter als product, maar als kans om de gehele buurt op te waarderen. Projectontwikkeling gaat verder dan het kopen van een pand, het verbouwen en het opnieuw verkopen. Het omvat alle aspecten van een herinrichting en een herbestemming in de buurt, vaak gepaard gaande met vernieuwing. We waarderen met andere woorden niet enkel een gebouw of site op, maar ook de volledige buurt rondom. 

De beste locaties

De locatie maakt een woning des te aantrekkelijker of interessanter. Niet alleen voor de nieuwe bewoner, maar ook voor de omwonenden. Onze pijlers komen terug in alle prijsklasses, waardoor jij zeker bent van een woning op een goede locatie, met aandacht voor jouw gezinssituatie en wensen. 

Opwaardering met respect voor mens en milieu

We kijken naar mens en milieu: dit wil zeggen dat we zowel kijken naar jouw noden als naar de energiezuinigheid van de woning en de impact op de natuur. Zo renoveren we bijvoorbeeld oudere panden voor we ze verkopen, en dit volgens de laatste normen. Van vloer tot zolderisolatie en zonnepanelen: alles wordt voorzien. 

  • Volgens de normen

    We bouwen en verbouwen steeds volgens de laatste normen en technieken.

  • Zorgvuldig gekozen locaties

    Aangenaam om te wonen en een meerwaarde voor de buurt.

  • Met respect voor mens & omgeving

    Al onze woningen zijn energieneutraal en energiezuinig.

Projecten

Ontdek ons portfolio met projecten waarbij we u een glimp bieden van panden in ontwikkeling of die reeds verhuurd of verkocht zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare panden.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning?

Zoek je een nieuwe woning, op maat van jouw wensen en budget, zonder in te boeten aan kwaliteit?