Over ons

Decat Etates & Development is meer dan enkel een projectontwikkelaar: ''Onze grootste sterkte is dat elk pand pas verkocht of verhuurd wordt als we er zelf willen wonen.''

Wie zijn we?

Decat Etates & Development is een projectontwikkelaar met een sterke missie. Frederiek, de man achter het bedrijf, streeft ernaar om met elke woning een gunstige impact te hebben op de omgeving, het milieu en de bewoonbaarheid. Alle panden en woningen worden in elke fase gezien als een (toekomstige) thuis.

Frederiek studeerde rechten en notariaat. In het notariaat deed hij zijn eerste ervaringen op in vastgoed en groeide zijn liefde en passie voor de sector. Die liefde en passie zijn vandaag nog even aanwezig als toen, net als zijn missie om locaties op te waarderen en woningen te bouwen, renoveren en te kopen om deze visie waar te maken.

  • Volgens de normen

    We bouwen en verbouwen steeds volgens de laatste normen en technieken.

  • Zorgvuldig gekozen locaties

    Aangenaam om te wonen en een meerwaarde voor de buurt.

  • Met respect voor mens & omgeving

    Al onze woningen zijn energieneutraal en energiezuinig.

Onze belofte

We streven ernaar om ons te onderscheiden van andere projectontwikkelaars door onze hoge standaard van kwaliteit en zorg voor elk project. Onze visie reikt verder dan alleen het aanbieden van woningen om te verkopen of te verhuren. We willen een duurzame en positieve invloed hebben op het leven van mensen door hen een woning te bieden waarin ze zich echt thuis voelen. Dat is een belofte van ons aan jou, eentje die we nooit zullen breken. 

Ben je op zoek naar een nieuwe woning?

Zoek je een nieuwe woning, op maat van jouw wensen en budget, zonder in te boeten aan kwaliteit?