Verhuur

Verhuur

Onze woningen zijn volledig aangepast aan jouw noden en budget, zodat we kunnen beantwoorden aan jouw behoeften. Bij ons kan je zowel op korte als lange termijn huren. Wij streven naar een wereld waarin iedereen, ongeacht het budget, zich een goede woning kan veroorloven. Daarom zorgen we voor kwaliteit, een goede ligging en aandacht voor mens en milieu

Onze aanpak

Bij Decat Estates & Development zijn we gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van woningen volgens de laatste normen, maar ook in het bouwen van nieuwe woningen. We willen onze huurders een instapklaar huis met alle benodigde voorzieningen en een eigentijdse uitstraling bieden, zodat ze kunnen genieten van een hoog leefcomfort. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige woningen waar onze huurders met plezier in kunnen wonen.

  • Volgens de normen

    We bouwen en verbouwen steeds volgens de laatste normen en technieken.

  • Zorgvuldig gekozen locaties

    Aangenaam om te wonen en een meerwaarde voor de buurt.

  • Met respect voor mens & omgeving

    Al onze woningen zijn energieneutraal en energiezuinig.

Projecten

Ontdek ons portfolio met projecten waarbij we u een glimp bieden van panden in ontwikkeling of die reeds verhuurd of verkocht zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare panden.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning?

Zoek je een nieuwe woning, op maat van jouw wensen en budget, zonder in te boeten aan kwaliteit?